God jul, Lilla Lök

God jul, Lilla Lök - Frida Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Frida Nilsson
DIMENSIONERA
12,1 MB
FILNAMN
God jul, Lilla Lök.pdf
ISBN
5129337009201

BESKRIVNING

Det är snart jul och Lilla Lök önskar sig två saker - en cykel i julklapp och en pappa. Hans mamma har egentligen inte råd med en cykel, men Lilla Lök kan inte sluta hoppas. Och han har en plan ...Det är värre med pappan. En dag när Lilla Lök bråkar med Elmar i klassen säger Elmar något fruktansvärt. Han säger att det är rätt åt Lilla Lök att han inte har någon pappa! Och det är då Lilla Lök svarar: "Jag HAR en pappa. En hemlig!"Få författare kan skriva så rakt in i hjärtat för barn som Frida Nilsson. Hon skriver enkelt om stora frågor och har en fantastisk blick för barn och udda existenser. Maria Nilsson Thores illustrationer är omåttligt populära, och tillsammans har de skapat en adventsbok som kan läsas på många plan och kommer att älskas av både stora och små läsare.En julberättelse i 25 kapitel som kan läsas varje decemberdag ända fram till juldagen.

Och Lilla Lök heter egentligen Stig. En del kallar honom Stigge.

| Adlibris God jul, Lilla Lök Nu närmar sig julen och vad kan passa bättre än att under mörka decemberkvällar tända ljus, knapra på pepparkakor och läsa en riktigt bra bok tillsammans. Årets "adventsbok" heter God jul, Lilla Lök av Frida Nilsson och med bilder av Maria Nilsson Thore. God jul, Lilla Lök! - en julberättelse i 25 kapitel.

RELATERADE BÖKOR