Doft av rosor

Doft av rosor - Nora Roberts | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nora Roberts
DIMENSIONERA
8,2 MB
FILNAMN
Doft av rosor.pdf
ISBN
7043049935741

BESKRIVNING

Andra delen i den populära i Bröllopssviten!Doft av rosor är andra delen i den charmiga romanserien Bröllopssviten av Nora Roberts. Här får du följa de fyra väninnorna som driver den framgångsrika bröllopsagenturen "I nöd och lust", i Connecticut, USA. Första romanen i serien heter Som en drömbild. I Doft av rosor får vi följa och lära känna Emma. Hon är den mest romantiska av de fyra vännerna och hon har alltid älskat blommor. Alltså är jobbet som florist på vännernas bröllopsagentur det allra bästa hon kan tänka sig, helt enkelt ett drömjobb. Att hon driver det framgångsrika företaget tillsammans med sina tre bästa vänner gör det förstås ännu desto roligare. Emma har all anledning att skatta sig lycklig och i omgivningens ögon har hon dessutom ett sprudlande kärleksliv. Men för egen del längtar hon efter en stadig och varaktig relation. Trots att åtskilliga män har uppvaktat henne genom åren har hon ännu inte träffat den rätte. Kanske finns han betydligt närmare än hon tror... "Roberts är lättsamt kvicktänkt" Publishers Weekly

I Doft av rosor får vi följa och lära känna Emma. Hon är den mest romantiska av de fyra vännerna och hon har alltid älskat blommor. Uppdaterad personuppgiftspolicy och användning av kakor.

I Doft av rosor får vi följa och lära känna Emma. Hon är den mest romantiska av de fyra vännerna och hon har alltid älskat blommor.

RELATERADE BÖKOR