Det som göms i snö

Det som göms i snö - Carin Gerhardsen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carin Gerhardsen
DIMENSIONERA
8,59 MB
FILNAMN
Det som göms i snö.pdf
ISBN
7138748103870

BESKRIVNING

Första boken efter populära Hammarbyserien är en psykologisk thriller med gastkramande intrig och fullständigt oväntade vändningar.Ett otroget kärlekspar sätter sig i bilen för att hitta en avskild mötesplats. En ung, vilsen kvinna får oväntat lift av en främling. En man kör för fort på de snötäckta vägarna. Alla inblandade har passerat samma ravin. Men bara en har kört någon av vägen, bara en har lämnat någon att dö.    Från att inte ha känt till varandra knyts de samman av en eskalerande våldsspiral, och fastän ingen av dem känner till hela bilden är det ändå någon som vet tillräckligt för att berätta historien.     Det som göms i snö är en oförutsägbar psykologisk thriller, där ingenting är vad det ger sig ut för att vara. Skuld, hat och destruktivitet är det bränsle som driver berättelsen framåt, och i fjärran hägrar hämndens ljuva eufori.CARIN GERHARDSEN är matematikern som bygger  mordgåtor likt ekvationer. Hon är en internationell bästsäljare vars böcker översatts till mer än 25 språk och sålt i mer än 3 miljoner exemplar. Alla åtta delarna i Hammarbyserien har legat överst på försäljningslistorna och hennes böcker är ett givet inslag i svenska bokhyllor.Sagt om Det som göms i snö:"Milda makter. Vilken thriller Carin Gerhardsen har kokat ihop!" Blekinge Läns Tidning"Oerhört skickligt En av de allra bästa svenska kriminalberättelserna i år." Östra Småland"Otroligt spännande! Otroligt skickligt!" SVT Go kväll "Nervkittlande! Oväntade vändningar är det gott om i Gerhardsens nya bok." Östersunds-PostenPsykologisk thriller med oväntade turer en spännande historia där läsaren svävar i ovisshet ända till de sista sidorna."  ÖlandsbladetSkickligt uppbyggd där inget är vad det först verkar vara.   Tidningen Tara 

Robert Gustafsson, Erik Johansson, Johan Ulveson i rollistan. Det handlar serien om - se första bilderna. Det som göms i snö kommer upp i tö.

With Robert Gustafsson, Ia Langhammer, Maria Sundbom Lörelius, Johan Ulveson. After a long sick leave and recovery police detective Peter Wendel is back on duty.

RELATERADE BÖKOR