En alldeles särskild kärlek

En alldeles särskild kärlek - Johanna Adorján | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johanna Adorján
DIMENSIONERA
12,79 MB
FILNAMN
En alldeles särskild kärlek.pdf
ISBN
4769208075961

BESKRIVNING

Det är en vanlig söndagsmorgon. Istvàn och Vera går upp som de brukar. De plockar ordning i huset, bakar en kaka, tar in rosor och sätter dem i vatten. Samma kväll, efter nästan femtio års äktenskap, lägger de sig i sängen och begår gemensamt självmord.Istvàn och Vera möttes i Budapest 1940 och från den stunden visste de att de var rätt för varandra. Efter att ha överlevt Europas tumultartade 1900-tal, bildat familj och fostrat sina barn kunde de inte acceptera tanken på "tills döden skiljer oss åt".För att förstå vilka de var föreställer sig barnbarnet Johanna Adorjàn deras sista dag i livet. Till sin hjälp har hon efterlämnade fragment, egna minnen och samtal med familjens vänner. Till sist vågar hon ge röst åt det som ingen någonsin har pratat om: erfarenheterna från Förintelsen och senare flykten från Ungern 1956.En alldeles särskild kärlek är både en kärlekshistoria och ett sökande efter självförståelse, berättad med humor. En djupt personlig och men också universell berättelse om minne, tillhörighet och kärlek.

Lämna ett svar Avbryt svar. Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i denna webbläsare till nästa gång jag skriver en kommentar.

MEST LÄST. 26 april BOKRECENSIONER. En alldeles särskild kärlek av Johanna Adorján, 1971- Christine Bredenkamp ( Bok ) 2017, Svenska, För vuxna Ämne: Biografiska skildringar, Romaner, Förintelsens överlevande, Judar, Ungernrevolten 1956, Självmord, En alldeles särskild kärlek är både en kärlekshistoria och ett sökande efter självförståelse, berättad med humor.

RELATERADE BÖKOR