Emil och soppskålen

Emil och soppskålen - Astrid Lindgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Astrid Lindgren
DIMENSIONERA
10,61 MB
FILNAMN
Emil och soppskålen.pdf
ISBN
6068887270586

BESKRIVNING

Emil är fast i soppskålen! "Hyss tänker man inte ut - di bare blir", sa Emil till sin lillasyster Ida. Och just så var det när Emil skulle slicka i sig de sista dropparna av köttsoppan. Då fastnade han med huvudet i den fina soppskålen. Emils mamma ville genast slå sönder skålen för att rädda sin lille pojke. Men ett sådant slöseri kunde inte Emils pappa tåla. Och då bar det av till doktorn i Mariannelund!

Emils mamma ville genast slå sönder skålen för att rädda sin lille pojke. Emil är fast i soppskålen! "Hyss tänker man inte ut - di bare blir", sa Emil till sin lillasyster Ida. Och just så var det när Emil skulle slicka i sig de sista dropparna av köttsoppan. Rörstrand presenterar: Pippis Julklapp & Emil och Soppskålen I höst utökas Rörstrands Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga muggkollektion med två julmotiv. Det finns inga omdömen till denna titeln.

Förlag Rabén & Sjögren "Hyss tänker man inte ut - di bare blir", som Emil så vist sa till sin lillasyster Ida en gång. Precis så var det när han fastnade med huvudet i soppskålen! Emil är fast i soppskålen! "Hyss tänker man inte ut - di bare blir", sa Emil till sin lillasyster Ida.

RELATERADE BÖKOR