Långsam hemkomst

Långsam hemkomst - Peter Handke | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Handke
DIMENSIONERA
4,69 MB
FILNAMN
Långsam hemkomst.pdf
ISBN
7387564596597

BESKRIVNING

NOBELPRISET I LITTERATUR 2019Geologen Valentin Sorger vistas nära polcirkeln på den amerikanska kontinenten. Där lever han i utkanten av civilisationen, avskuren från sin familj och sitt förflutna. Han ska snart återvända hem, men stöter på hinder på vägen. När han väl kommer iväg hamnar han på en resa som tar honom genom de stora amerikanska städerna.Långsam hemkomst är en roman om en resande människa som är på väg till sin egen identitet.

eter Handke är en prisbelönt österrikisk författare som föddes 1942 i Griffen (i dåvarande Tyska riket). Han har bland flera andra utmärkelser fått Ibsenpriset 2014 och Nobelpriset i litteratur 2019.

Boken har 1 läsarrecension. Långsam hemkomst är en roman om en resande människa som är på väg till sin egen identitet. Geologen Valentin Sorger vistas nära polcirkeln på den amerikanska kontinenten.

RELATERADE BÖKOR