Mitt Montmartre

Mitt Montmartre - Anna-Lena Bergelin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna-Lena Bergelin
DIMENSIONERA
5,6 MB
FILNAMN
Mitt Montmartre.pdf
ISBN
1068634411513

BESKRIVNING

Under tio års tid hade Anna-Lena en lya i Montmartre. Detta är hennes kärleksförklaring till ”Paris bästa kulle”. Hon berättar tänkvärt och uppsluppet kring människor och möten:Om kafélivet och den årliga balen på brandstationen. Otuktiga tankar i tvättomaten, shoppingfrossa, en erotisk afton på Pigalle, kvällen då tjejerna sminkade bort ett restaurangbord och om mötet med Montmartres självutnämnde Casanova.En charmig bok med tips om var och hur man kan äta, shoppa, picknicka och roa sig, men också en fläkt av det förflutna. Av det som gjort att Paris är vad Paris är idag. Detta är nog det närmaste man kommer en ”sex and the city” om Paris.

En tur in i Sacré Coeur där orgeln dånar som en jordbävning. En läsk på ett kafé­bord med rödvitrutiga dukar framför konstnärerna med sina stafflier på Place du Tertre. Bra hotell mitt i Montmartre med fin service "Läget är superbt mitt i Montmartres sjudande folkliv.

Otuktiga tankar i tvättomaten, shoppingfrossa, en erotisk afton på Pigalle, kvällen då tje Mitt Montmartre (Espri pocket): Amazon.es: Anna-Lena Bergelin: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal.

RELATERADE BÖKOR