Samnang, tiggarpojken

Samnang, tiggarpojken - Staffan Nordstrand | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Staffan Nordstrand
DIMENSIONERA
6,85 MB
FILNAMN
Samnang, tiggarpojken.pdf
ISBN
7392281964119

BESKRIVNING

För tiggarbarn i Phnom Penh är tillvaron hård. Ett barn är inte värt mycket, utom som inkomstmedel. Och när tiggarteamets ledare Aaron försöker sig på att exportera sin hårdhänt kuvade grupp på fem barn i sjuårsåldern från Kambodja till Thailand startar en kedja av händelser som får ödesdigra konsekvenser. För det är många som vill ha sin del av kakan, vare sig det gäller organiserat tiggeri, tvångsprostitution eller trafficking av barn.Samnang lyckas fly just innan han ska »fixas till« med syra eller verktyg för att bli ett mer inkomstbringande tiggarbarn, åtminstone på kort sikt. Tillsammans med sin tygelefant Soriya fortsätter han att fly och blir en hårdför överlevare i sin nya hemstad Bangkok där drömmar inte är något som ett gatubarn har råd med. Räddningen går via modiga människor som vågar se bakom fasaden, även om tillit är en lyx för bättre lottade.Samnang, tiggarpojken är den andra, fristående, delen i Staffan Nordstrands gripande och äventyrliga dokumentära romantrilogi om den grymma verkligheten bakom våra asiatiska turistparadis. Alla böckerna är baserade på verkliga händelser och personer.Sagt om trilogins första del Under floden:»Bitvis så stark att ögonen tåras av ilska och medkänsla«Allas veckotidning»Mycket spännande och gripande«Bloggen Marmeladen»Missa inte denna bok!«Bloggen Bokbubblan

Ljudbok Samnang, tiggarpojken - del 3. Floden.

| Adlibris Samnang, tiggarpojken av Nordstrand, Staffan: För tiggarbarn i Phnom Penh är tillvaron hård. Ett barn är inte värt mycket, utom som inkomstmedel.

RELATERADE BÖKOR