Den perfekta vännen

Den perfekta vännen - Adele Parks | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Adele Parks
DIMENSIONERA
5,78 MB
FILNAMN
Den perfekta vännen.pdf
ISBN
9152221744458

BESKRIVNING

I skolan var Mel och Abi bästa vänner och delade allt, tills Mels graviditet tvingade henne att hoppa av studierna. Nu, sjutton år senare, är deras liv så olika som de kan bli. Mel är lyckligt gift med Ben efter att ha varit ensamstående mamma. Tillsammans har de fått två barn till och livet är så kaotiskt och underbart som det brukar vara för småbarnsfamiljer. Abi, däremot, har levt ett utsvävande liv i Los Angeles. Tills hon upptäckte att hennes man bedrog henne och tillvaron rasade. Nu är en fristad hos Mel precis vad hon behöver för att komma på fötter igen. Men gör Mel rätt som låter henne komma in i familjens hem och liv, eller har Abi en dold agenda som hon inte känner till?   "Fullständigt gripande från början till slut." Closer om The image of you "Skickligt konstruerad intrig, briljant uttänkt och mycket gripande." Lisa Jewell om The stranger in my home    *** ADELE PARKS, född och uppvuxen i England, är författare till 17 romaner som sålt i över tre miljoner exemplar och har översatts till 26 språk. Hon har en examen i litteraturvetenskap och engelska, har tidigare jobbat i reklambranschen och suttit i juryn för Costa Book Awards.

Noveller väl förankrade i samtiden, underfundiga och sådär lite skruvade och jag känner igen typerna som befolkar berättelserna. Den perfekta vännen Kapitelböcker . Kundvagnen är tom ... Den perfekte vännen av Karlsson, Jonas: Först doppar Jonas Karlsson en skarpvässad penna i sin suveräna iaktaggelseförmåga och skriver några riktigt underhållande noveller.

Hur många måste vara överens för att man ska vara säker på att någonting verkligen finns? Två eller tre? Kanske räcker det med en, om man är säker på sin sak? I den här novellsamlingen utspelas novellen Rummet på en arbetsplats med en lite speciell berättare. Novellen överraskar flera gånger och är väldigt intressant.

RELATERADE BÖKOR