Skotten i Köpenhamn : ett reportage om Lars Vilks, extremism och yttrandefrihetens gränser

Skotten i Köpenhamn : ett reportage om Lars Vilks, extremism och yttrandefrihetens gränser - Niklas Orrenius | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Niklas Orrenius
DIMENSIONERA
9,64 MB
FILNAMN
Skotten i Köpenhamn : ett reportage om Lars Vilks, extremism och yttrandefrihetens gränser.pdf
ISBN
9093953109201

BESKRIVNING

”Lars Vilks bor på hemlig ort med livvakter dygnet runt. 2015 överlevde han den terrorattack i Köpenhamn som krävde två liv. Han drömmer om att ställa ut sina verk på nytt. Men Vilks är radioaktiv. Det handlar om terrorskräck – men också om politik. Vems ärende går han?En idé till en bok om extremism, terror och rädslor tog form. Skulle det gå att ta rygg på Vilks, trots de massiva säkerhetsarrangemangen? Och skulle man i så fall kunna få syn på vår tid, vårt samhälle och dess blinda fläckar?”

Ett reportage om Lars Vilks, extremism och yttrandefrihetens gränser. Skotten i Köpenhamn : ett reportage om Lars Vilks, extremism och yttrandefrihetens gränser. Niklas Orrenius Niklas Orrenius är nominerad till Augustpriset för Skotten i Köpenhamn.

Köp boken Skotten i Köpenhamn : ett reportage om Lars Vilks, extremism och yttrandefrihetens gränser hos oss! Skotten i Köpenhamn: ett reportage om Lars Vilks, extremism och yttrandefrihetens gränser (Pocket, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker SPARA på ditt inköp nu! "Lars Vilks bor på hemlig ort med livvakter dygnet runt. 2015 överlevde han den terrorattack i Köpenhamn som krävde två liv.

RELATERADE BÖKOR