Mellan himmel och Lou

Mellan himmel och Lou - Lorraine Fouchet | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lorraine Fouchet
DIMENSIONERA
9,81 MB
FILNAMN
Mellan himmel och Lou.pdf
ISBN
4603216932914

BESKRIVNING

Jo njöt av livet på den saltstänkta lilla ön Groix utanför Bretagnes kust och såg fram emot att få åldras tillsammans med sitt livs kärlek Lou. Men allt rycks plötsligt ifrån honom när Lou dör och lämnar honom ensam kvar. Det blir plågsamt tydligt att det var hon som höll ihop familjen och när testamentet läses upp förstår Jo att hans fru gett honom ett sista uppdrag: att rädda relationen till barnen och se till att de blir lyckliga. Men Jo har under åren glidit allt längre ifrån sina barn och möts nu av en son på defensiven, en dotter som slickar sina sår efter flera havererade förhållanden, ett vilset barnbarn och en bitter svärdotter. Det är ingen lätt uppgift han har fått, men kanske är det inte för sent att hitta tillbaka till varandra?Mellan himmel och Lou är en underbar bok med doft av hav och försoning.

Provlyssna direkt Ladda ner provlyssningsfil Beskrivning Jo och ... Mellan himmel och Lou roman. av Lorraine Fouchet Anna-Stina Johnson (Talbok, Talbok med text) 2018, Svenska, För vuxna Jo och hans fru Lou såg fram emot att åldras tillsammans, i stället står nu Jo ensam efter att Lou hastigt gått bort. Bokens titel: Mellan himmel och Lou Författare: Lorraine Fouchet Originalets titel: Entre ciel et Lou Översättare: Anna-Stina Johnson Förlag & år: Sekwa 2018 Antal sidor: 402 Finns hos: Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln, Dito, CDON Läst format: Bok GoodReads medelbetyg: 4.31 Boktipset förväntat betyg: 3.0 Betyg: 4.5 Handling Jo och hans fru Lou har varit gifta en längre… Mellan himmel och Lou är den första bok jag läser av Lorraine Fouchet, nu vill jag läsa flera.

3.87 361 5 Författare: Lorraine Fouchet Inläsare: Maria Lyckow. Finns som ljudbok.

RELATERADE BÖKOR