När du läser det här

När du läser det här - Mary Adkins | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mary Adkins
DIMENSIONERA
7,16 MB
FILNAMN
När du läser det här.pdf
ISBN
4386654953476

BESKRIVNING

I fyra år jobbade Iris Massey och pr-geniet Smith Simonyi sida vid sida. Men Iris har dött av en obotlig sjukdom, bara trettiotre år gammal. Smith känner sig vilsen utan sin vän och kollega, men upptäcker till sin förvåning att Iris de senaste sex månaderna har skrivit en blogg, full av skarpsynta och ofta roliga iakttagelser från slutskedet av ett liv som inte fick levas klart. Hon har också lämnat Smith med en sista önskan: att han ska göra en bok av hennes blogginlägg. Med hjälp av den charmiga och tillmötesgående (om än lite väl uppriktiga) praktikanten Carl skrider Smith till verket för att uppfylla Iris sista önskan. Men för att kunna göra det måste han övertala Iris storasyster Jade, som helt har tappat fotfästet efter förlusten av sin syster. Berättad genom en serie olika mejl, blogginlägg och andra små bitar ur våra digitala liv är När du läser det här en smart och fängslande romantisk komedi, som på ett ärligt sätt beskriver hur vi kan ta oss vidare och hitta en ny början efter en fruktansvärd förlust."En smart, rolig och rörande mix av satir, romantik och familjedramatik."Damernas Värld"Jag älskade vartenda ord i den här ljuvliga lilla pärlan till bok. Den var smart, humoristisk, men framför allt rörande, och jag kunde omöjligt lägga ifrån mig den!"Meg Cabot

Boken har 1 läsarrecension. När du läser det här är en modern roman skriven i mailform. Till en början är det ovant med upplägget i mailform, men det går otroligt fort att komma in i det.

Det här ska du ha läst. Innan du kan börja läsa till en doktorsexamen måste du först ha en examen från avancerad nivå, eller slutförda kurser om minst 240 högskolepoäng där minst 60 av de poängen ska vara på avancerad nivå. Det är din hem­kommun som prövar och beslutar om du uppfyller det här kravet.

RELATERADE BÖKOR