Silverfloden

Silverfloden - Mats Erasmie | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Erasmie
DIMENSIONERA
3,16 MB
FILNAMN
Silverfloden.pdf
ISBN
7698867065392

BESKRIVNING

Året är 1898. Den unge Gustaf Berzelii drivs av äventyrslust och en önskan att göra sig fri från den förtryckande fadern. Under studentlivet i Uppsala lyckas han och en kamrat lura till sig tillräckligt mycket pengar för att resa till Monte Carlo och pröva lyckan där. Men speläventyret slutar i katastrof. Ovillig att återvända till Sverige och därmed riskera att ställas till svars för sina handlingar tar Gustaf rådet att emigrera till det rika Argentina landet där allt sägs vara möjligt. Där väntar det stora äventyret.Silverfloden är en berättelse om en ung mans frigörelse från det för utna och skapandet av den egna framtiden i ett nytt land. Det är en ktiv roman, men det som händer har hänt eller skulle kunna hända och händer även idag. Boken är den fristående andra delen i Dödskaravantrilogin vars underliggande teman är immigration, välstånd och integration.Mats Erasmie är civilekonom som utöver skrivandet driver startup-bolag och arbetar som utbildare och vd-stöd för ett antal medelstora bolag. Han har tidigare gett ut ett tiotal fack- och läroböcker inom försäljning och marknadsföring. Dödskaravanen var hans debut som romanförfattare och Silverfloden den andra delen i trilogin med underliggande teman som immigration, välstånd och integration.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Det är en ?ktiv roman, men det som händer har hänt eller skulle kunna hända och händer även idag. Titel: Silverfloden Serie: Dödskaravantrilogin del 2 Författare: Mats Erasmie Antal sidor: 312 Förlag: Hoi förlag Recensionsexemplar "Året är 1898. De unge Gustaf Berzelii drivs av äventyrslust och en önskan att göra sig fri från den förtryckande fadern. Silverfloden Filmaffisch 70x100cm 1948 Silver River Errol Flynn Ann Sheridan rama in på väggen! Logga in för att reservera.

RELATERADE BÖKOR