Den gemensamma nämnaren

Den gemensamma nämnaren - David Baldacci | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Baldacci
DIMENSIONERA
10,66 MB
FILNAMN
Den gemensamma nämnaren.pdf
ISBN
7013751595309

BESKRIVNING

Presidentkandidaten Clyde Ritter skjuts till döds på ett valkampanj-möte av collegeprofessorn Arthur Ramsey. Attentatet sker på Secret Service-agenten Sean Kings pass, just som hans blick är riktad åt ett annat håll. Han får skulden, tvingas ta avsked och får försörja sig som advokat i en amerikansk småstad. Flera år senare kidnappas den högerradikale och chanslöse pre-sidentkandidaten Johan Bruno under den unga, kvinnliga Secret Service-agenten Michelle Maxwells pass. Secret Service och FBI står handfallna. Michelle blir avstängd i väntan på utredning. Två Secret Service-agenter har fått sina karriärer spolierade och de brinner av revanschlusta. Efter hand blir det uppenbart att dödsskjutningen av Clyde Ritter och bortförandet av Johan Bruno har en gemensam nämnare. Sean King och Michelle Maxwell dras in i ett rafflande drama med oanade konsekvenser - ett drama till vilket motivet verkar finnas i det förgångna. Org. titel: A Split Second

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom den gemensamma nämnaren Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Rasmusson och Pozar har båda skrivit varsin debattartikel om Södermalmspolisens tweet om en våldtäkt som ska ha skett på en krog. Den gemensamma nämnaren är upphovsrätten. Upphovsrätt är ett juridiskt skydd för en mängd olika typer av material som skapas av enskilda personer.

RELATERADE BÖKOR