Tills bara aska återstår

Tills bara aska återstår - Lisa Bjurwald | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa Bjurwald
DIMENSIONERA
7,83 MB
FILNAMN
Tills bara aska återstår.pdf
ISBN
6158928630250

BESKRIVNING

"... en stark och svart skönlitterär debut."FEMINATvå kvinnokroppar hittas utanför Karlstad, stympade och brända till oigenkännlighet. Men ingen har anmälts saknad. Vilka är de mördade kvinnorna? Vad har de varit med om och vem har velat se dem döda? På stadens psykiatriska klinik finns en skräckslagen tonåring som inte vill prata med någon. Kan hon sitta inne på svaren?I Stockholm har Rebecka Born fått chansen att göra karriär som specialpolis i en elitgrupp som bekämpar terrorism och organiserad brottslighet. Första fallet blir att utreda de mystiska morden i Värmland.Väl på plats väcker otäcka fynd på Rebeckas släktgård, numera flyktingboende, bortträngda minnen till liv. Dessutom motarbetas hon av lokalpolisen och snart hotas både hennes karriär och psykiska stabilitet.LISA BJURWALD är journalist, föreläsare och författare. Hon har bland annat arbetat som ledarskribent på DN och Svenska Dagbladet och hennes reportageböcker om Europas extremhöger har översatts till flera språk. Tills bara aska återstår är Lisa Bjurwalds debutroman."Välskriven ... En lovande debut"CrimeGarden.se"Karaktärerna är väl gestaltade och Värmlandsmiljöerna är färgstarkt målade. Hon har trots det allvarliga ämnet skapat en intrig som är gastkramande. Betyg: 4 av 5"Nils Scherman, ledamot av Svenska Deckarakademin, för DAST Magazine

Köp boken Tills bara aska återstår av Lisa Bjurwald (ISBN 9789175792224) hos Adlibris. Titel: Tills bara aska återstår Författare: Lisa Bjurwald Förlag: Bladh by Bladh Utgivningsår: 2016 ISBN: 978-91-88429-00-1 Betyg: 5 av 5. Recensionsexemplar från Bladh by Bladh! Bokens första mening: Någonting rispade på dörrmattan utanför Isohes hus.

Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme. Tills bara aska återstår den första boken om Rebecka Born. av Lisa Bjurwald (Ljudbok, Ljudbok, CD, Ljudbok, CD, mp3) 2016, Svenska, För vuxna Uppläsare Katarina Ewerlöf.

RELATERADE BÖKOR