Annabell Olsson

Annabell Olsson - Lennart Hellsing | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lennart Hellsing
DIMENSIONERA
4,51 MB
FILNAMN
Annabell Olsson.pdf
ISBN
6703484382132

BESKRIVNING

Lennart Hellsings visa om Annabell Olsson har tolkats i bild av Augustnominerade Lena Sjöberg. Hon har själv valt visan och uttryckt den romantiska stämningen.Flickan Annabell har både mamma och pappa, men vardagslivet biter inte på henne. Hon sitter och drömmer, trär pärlor på snoddar och luktar på blommor. Iklädd siden och sammet dansar hon förbi."Hon är en förtrollad prinsessa från sagan,som råkat gå vilse och bor här hos oss."Versen är skriven till Lennarts äldsta dotter Susanna när hon var sex år.

Hon sitter och drömmer, trär pärlor på snoddar och luktar på blommor. Annabell Olsson bor i en villa/radhus på Kvillevägen 6 i postorten Fjällbacka i Tanums kommun. Området där hon bor tillhör Kville församling.

Flickan Annabell har både mamma och pappa, men vardagslivet biter inte på henne. Hon sitter och drömmer, trär pärlor på snoddar och luktar på blommor. Annabell Olsson.

RELATERADE BÖKOR