Råttfångaren

Råttfångaren - Kamilla Oresvärd | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kamilla Oresvärd
DIMENSIONERA
3,22 MB
FILNAMN
Råttfångaren.pdf
ISBN
9494040942523

BESKRIVNING

STINA SEGER har tagit en välbehövlig semester och är i Marbella med sina två bästa vänner Amelie och Carolina. När hon kommer hem till Sverige blir inget som hon tänkt sig. Hon blir omplacerad från sin tjänst vid Göteborgspolisen och vad värre är, Amelie försvinner spårlöst.   Stina får inte arbeta med fallet. Trots det blir hon inblandad och befinner sig snart mitt i en katt och råtta-lek där inget är vad det ser ut att vara. Ju mer hon nystar i fallet, desto mer inser hon att sanningen finns henne skrämmande nära. Samtidigt börjar tiden rinna ut. Kanske är det redan för sent?   Råttfångaren är en klaustrofobisk spänningsroman om hur lögner och fasansfulla hemligheter från det förflutna hemsöker både de skyldiga och de oskyldiga. Ingen går säker och ingen går att lita på.   Råttfångaren är en fristående uppföljare till Minnesbäraren (2015) och Jägaren (2017) som båda varit utgivna som ljudboksserien "Seger".    KAMILLA ORESVÄRD har bland annat läst språk och litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet och arbetar sedan många år tillbaka som ansvarig för kommunikationsfrågor i ett internationellt bolag. Hon bor i Göteborg och har man och två döttrar. Kamilla debuterade 2015 med lovordade Minnesbäraren.   »En deckare jag verkligen kan rekommendera i höstmörkret! 5/5»  The Book Journey om Jägaren   »Oresvärd har bra karaktärer som hon försätter i intressanta sammanhang. Mer av det vill vi ha!» Nisse Scherman, DAST Magazine   »Högt tempo, komplicerade karaktärer, mordgåtor som är minst sagt något annat än vad man kanske tror.» Fantastiska Berättelser   »Jägaren av Kamilla Oresvärd är spännande från första sidan och bokens karaktärer är vansinnigt intressanta och huvudkaraktären kriminalkommissarie Stina Seger allra mest. Storyn är riktigt bra och Oresvärd väver ihop det hela så snyggt!» Nadines Bokhylla   »Välskriven, svår att lägga ifrån sig, tänkvärd och överraskande slut.» Brabocker Books   »Handlingen är spännande rakt igenom och den tar många svängar innan svaret kommer till en.» Håkans Hylla

Det finns olika teorier kring verkliga händelser som kan ligga bakom sägnens uppkomst, som i sin ursprungliga version saknar delen om råttor, och är belagd från ... Råttfångaren är en fristående uppföljare till Minnesbäraren (2015) och Jägaren (2017) som båda varit utgivna som ljudboksserien "Seger". KAMILLA ORESVÄRD har bland annat läst språk och litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet och arbetar sedan många år tillbaka som ansvarig för kommunikationsfrågor i ett internationellt bolag. Musikalen Råttfångaren bygger på den klassiska sagan "Råttfångaren i Hameln" och hade premiär på Dramaten 1998.Berättelsen handlar om staden Hameln.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt. Råttfångaren är en fristående uppföljare till Minnesbäraren (2015) och Jägaren (2017) som båda varit utgivna som ljudboksserien "Seger". KAMILLA ORESVÄRD har bland annat läst språk och litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet och arbetar sedan många år tillbaka som ansvarig för kommunikationsfrågor i ett internationellt bolag. Råttfångaren i Hameln.

RELATERADE BÖKOR