Pappan

Pappan - Stefan Einhorn | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Einhorn
DIMENSIONERA
10,17 MB
FILNAMN
Pappan.pdf
ISBN
3374067687600

BESKRIVNING

Stefan Einhorns Pappan är en skönlitterär lek där det möjligen sanna blandas med det uppdiktade, fakta med fantasi. En roman om den svåra relationen mellan en son och hans far, om vad man bör och inte bör berätta om dem som inte längre finns kvar.I en hotellbar i Stockholm sitter författaren Stefan Einhorn. Han har drabbats av skrivkramp, han vet inte vad hans nya bok ska handla om eller om han ens har någon mer bok inom sig. Av en slump börjar han prata med en man som slår sig ner vid hans bord. De hinner inte växla många ord förrän samtalet kommer in på Stefans pappa. Och mannen kommer med ett förslag: att boken ska handla om det som är mångas smärtpunkt – förhållandet till den egna pappan.Mötet blir en väg ut ur skrivkrampen, och inledningen på en vänskap. Och det visar sig att mötet kanske inte var en slump ändå. Efterhand avslöjas saker som får Stefan att omvärdera allt det han dittills vetat om sin bakgrund.

april 18, 2019. Nu har våren kommit på allvar! Och bland det bästa med det, är att man äntligen kan börja vara ute i trädgården och fixa och dona. Stefan Einhorns Pappan är en skönlitterär lek där det möjligen sanna blandas med det uppdiktade, fakta med fantasi.

Jörn Donner Publicerad 17 maj 2020 kl 07.00. Otto Gabrielsson, son till Jörn Donner.

RELATERADE BÖKOR