Små ögonblick av lycka (men rätt mycket elände med) : 83 1/4-årige Hendrik Groens hemliga dagbok

Små ögonblick av lycka (men rätt mycket elände med) : 83 1/4-årige Hendrik Groens hemliga dagbok - Hendrik Groen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hendrik Groen
DIMENSIONERA
6,21 MB
FILNAMN
Små ögonblick av lycka (men rätt mycket elände med) : 83 1/4-årige Hendrik Groens hemliga dagbok.pdf
ISBN
7623076597480

BESKRIVNING

Hendrik Groen är 83¼ år gammal och bor på ett äldreboende i Amsterdam. Han har tröttnat på att alltid vara korrekt, intagande, vänlig, belevad och hjälpsam. ”Jag tänker inte tycka om gamlingar i år heller”, skriver han i sin dagbok, och det blir inledningen till en charmig och dråplig rapport inifrån åldrandets värld. Det handlar om vänskap och kärlek i livets bortre ände. Om skröplighet, förfall och död, men också om hur man på bästa sätt står emot tristessen och ger dagarna på äldreboendet mening. Det handlar kort sagt om den eviga frågan om hur man ska göra någonting meningsfullt av det liv man har kvar att leva.Med en stor portion humor, ofta ganska svart sådan, och en ironi som hela tiden ligger alldeles under ytan avhandlas såväl stora som små ämnen. Men det är de små händelserna som får det största utrymmet, allehanda jäkelskaper som många äldre drabbas av: ekonomiska bekymmer, försämrad hälsa, ett ständigt växande vårdbehov och existentiell ångest i största allmänhet.Hendrik Groens roman har blivit en enorm succé i Holland och är såld till mer än tjugofem länder.

Han bestämmer sig för att skriva dagbok under ett år. Pris: 195 kr. inbunden, 2016.

Pris: 89:-Grinig gubbe avslöjar! Hendrik Groen är 83¼ år gammal och bor på ett äldreboende i Amsterdam. Han har tröttnat på att alltid vara korrekt, intagande, vänlig, belevad och hjälpsam. Små ögonblick av lycka (men rätt mycket elände med): 83¼-årige Hendrik Groens hemliga dagbok (E-bok, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker SPARA på ditt inköp nu! Vill du läsa Små ögonblick av lycka (men rätt mycket elände med) : 83¼-årige Hendrik Groens hemliga dagbok pdf boken online? Bra val.

RELATERADE BÖKOR