De dödas verkliga antal

De dödas verkliga antal - Lotta Olsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lotta Olsson
DIMENSIONERA
10,75 MB
FILNAMN
De dödas verkliga antal.pdf
ISBN
9010437119666

BESKRIVNING

I lägenheten vid Vanadisplan i Stockholm står en kvinna inför ett livsavgörande beslut. Men har hon något val? Har vi någonsin det?     De dödas verkliga antal är en roman om makt och livsval, sorg och saknad – och om det ansvar som följer med att vara levande. En naken skildring av vår tid.Hon tänker på alla dessa som parar drömmen om familjen med drömmen om den exklusiva pumptvålen på den välstädade gästtoaletten i det stora huset där de stora middagarna för den stora vänkretsen ska hållas.Bubbelvin och snittar i det nyrenoverade köket. Långkok i Le Creuset-grytan i matsalen. Rödvin från beställningssortimentet. Selterglas (inte »dricksglas« eller »vattenglas«, även om det är samma sak) med Pellegrino. Glada barn i jättesoffan.

Lotta Olssons romandebut är ömsom gripande ömsom som en redan daterad stumfilm. En desillusionerad förlagsredaktör funderar på om hon vill leva enligt normen - och hur man gör för att överleva utanför den. De dödas verkliga antal är en roman om makt och livsval, sorg och saknad - och om det ansvar som följer med att vara levande.

Hon tänker på alla dessa som parar drömmen om familjen med drömmen om den exklusiva pumptvålen på den välstädade gästtoaletten i det stora huset där de stora middagarna för den stora vänkretsen ska hållas. De dödas verkliga antal / Lotta Olsson. Olsson, Lotta, 1973- (författare) Alternativt namn: Olsson Anderberg, Lotta, 1973- Alternativt namn: Anderberg, Lotta Olsson ... De dödas verkliga antal är en roman om makt och livsval, sorg och saknad - och om det ansvar som följer med att vara levande.

RELATERADE BÖKOR