Hur du pratar med drakar

Hur du pratar med drakar - Cressida Cowell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cressida Cowell
DIMENSIONERA
11,91 MB
FILNAMN
Hur du pratar med drakar.pdf
ISBN
7967357134399

BESKRIVNING

Vikingapojken Hickes arbete med ett lexikon i drakiska är nästan färdigt. Tyvärr dyker Alvin den bedräglige upp igen, den här gången uppbackad av en romersk armé. Han är ute efter hämnd på Hicke och hela Huliganstammen! Samtidigt tänker han förslava och utplåna varenda drake i romerska gladiatorspel. För att lura drakarna till lydnad behöver han Hickes drakiska lexikon. Som tur var får han bara tag i halva, vilket leder till en del fatala misstag. Men när Hicke och hans egen inte alltför väldresserade drake Tandlöse blir spelens huvudattraktion ser det mörkt ut. Vatten strömmar in på arenan och med det följer en flock mordiska hajdrakar.OBS: Var snäll och notera att forntiden var så väldigt väldigt länge sedan att det ibland är svårt att skilja fakta från fantasi. Trots extremt noggrant forskningsarbete (förstås) är det möjligt att denna bok kanske inte är helt historiskt korrekt.Tredje boken om antihjälten Hicke, en burlesk äventyrsberättelse som är rikt illustrerad av författaren själv. Cressida Cowell har omsorgsfullt utformat en alternativ vikingavärld med actionfylld handling och drastisk humor i text och bild. Böckerna om Hicke kan förvandla den mest läsovillige dataspelare till ivrig bokslukare. Cressida Cowell är en av Storbritanniens mest älskade och lästa författare. Hennes bästsäljande böcker om draktränaren Hicke har sålt i miljoner exemplar och gett upphov till flera filmer och en TV-serie. Nu kommer den första delen i hennes nya trilogi, som snabbt hamnat i topp på Englandslistan.Cowells fantasi är alldeles hisnande inte bara i fråga om intrigen utan också vad gäller beskrivningen av alla förekommande drakar. Sonja Winnerstig, BTJ

Other classification: Hcg Summary: Tredje ... Hur du pratar med drakar Hur du stjäl en potatis Hur du blir en riktig hjälte Hur du (nästan) korsar Atlanten Hur du krossar en drakes hjärta Hur du stjäl en drakes svärd Hur du stjäl en drakjuvel. Man kan köpa den här boken som inbunden (adlibris, bokus, cdon) eller ljudbok (bokus, cdon, adlibris). Hur pratar du-kampanjen handlar om att skapa en medvetenhet kring vilka värderingar vi uppmuntrar.

Material type: Text Publisher: NoK ISBN: 9127106675; 978-91-27-10667-3. Subject(s): Vikingatiden | Vikingar | Drakar | Hicke Hiskelig Halvulk III Genre/Form: Mellanåldersböcker.

RELATERADE BÖKOR