Allt jag har kvar av livet

Allt jag har kvar av livet - Elvira Lindo | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elvira Lindo
DIMENSIONERA
9,10 MB
FILNAMN
Allt jag har kvar av livet.pdf
ISBN
8235898530561

BESKRIVNING

Allt jag har kvar av livet utspelar sig i början av 1980-talet, under en brytningstid i det spanska samhället när gamla traditioner kastas över ända och en ny generation intar scenen. Antonia, ung och vilsen i Madrid, försöker navigera i tillvaron som ensamstående mamma till en pojke i fyraårsåldern. Utåt sett är hon en framgångsrik radiopratare, men inom sig bär hon på en oförlöst sorg över sin för tidigt döda mamma och sitt misslyckade äktenskap. När allt rämnar blir det sonen som räddar henne.Med rappa dialoger skildrar Elvira Lindo situationer som många kan känna igen sig i. Huvudpersonen funderar över sina relationer och varför hon blivit som hon är, men också över sitt moderskap. Hur ska man klara att vara förälder när man känner sig lika värnlös som ett barn? Går det att visa svaghet när omgivningen förväntar sig styrka? Och hur gör man för att hitta sin egen väg?

Tjena, tror du som jag att allt videovåld, tv spel, dataspel där man ska skjuta ihäl poliser, ... Där vill jag finna min himmel en gång. När till livet jag säger farväl.

Nu 8år senare ser man en spirande grönska med många växande små träd. Under åren har det funnits bär och blommor av olika sorter. Palliativ vård är vård som kan förebygga och lindra symtom.

RELATERADE BÖKOR