Vem äter...?

Vem äter...? - Fia Eliasson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fia Eliasson
DIMENSIONERA
5,81 MB
FILNAMN
Vem äter...?.pdf
ISBN
1755486292304

BESKRIVNING

"Fullträff! En enkel med samtidigt finurlig pekbok... Härliga färgkombinationer och rytmisk och lekfull layout gör att man inte har något emot att läsa många, många gånger."Tidningen Vi FöräldrarVem gömmer sig i äpplet och bland bladen? Äntligen! Fia Eliasson är tillbaka med en färgsprakande och charmig pekbok för de allra minsta! Den här gången ställs frågan vem äter ... maskrosblad? Kottar? Spagetti? Vi leker tittut med bl a kaninen, ekorren, apan och björnen.Tjocka blad, perfekta för de minsta.Fia Eliasson sysslar med arkitektur, grafisk form och text. Hon har tidigare gett ut Min första bok om tama djur, Min första bok om vilda djur, Vem bor ...?, Vem låter ...? och 123 cirkus på turné.

Den äter då fåglar, exempelvis sjöfågelungar, grodor, insekter, kräftdjur och ibland mindre däggdjur. [9] Det dagliga behovet av föda för vuxna individer ligger vid 1 kg.

Det viktiga är att de får i sig mycket energi, särskilt om det är riktigt kallt. Därför föredrar också många fröätande fåglar riktigt feta frön som solros- och hampfrö.

RELATERADE BÖKOR