Bland strippor och fakirer : den svenska marknadsvarietén

Bland strippor och fakirer : den svenska marknadsvarietén - Bo Sjökvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bo Sjökvist
DIMENSIONERA
7,10 MB
FILNAMN
Bland strippor och fakirer : den svenska marknadsvarietén.pdf
ISBN
5952946858780

BESKRIVNING

Bo Sjökvist, folkkär radiopratare, har rest land och rike runt och intervjuat de överlevande efter detta vettlösa, men också underbara kaos som var den svenska marknadsvarietén. Med sig har han haft fotografen Fredrik Stehn. Här får vi möta en lång rad originella och starka människor som valt att leva annorlunda liv: i tält, på vägarna, ibland materiellt fattigt, men alltid rikt på extrema upplevelser. Hur såg deras liv i varietétälten ut? Hur lever de nu? Ett enormt bildmaterial (närmare 200 foton!) för oss nära ett förgånget som är så främmande trots att det inte ligger särskilt långt tillbaka i tiden. "Bosse Sjökvists egen kärleksfulla och storögda historia om fenomenet är också publikfriande: varmt humoristiskt skriven, fylld med ett sanslöst persongalleri och märgfulla anekdoter, späckad med inblickar i en halvt bortglömd värld som du inte visste att du ville veta så mycket om." Helsingborgs Dagblad "Sjökvist söker upp och intervjuar undergroundstjärnor från förr. Vissa älskar uppmärksamheten och kryddar sina anekdoter friskt, andra, som till exempel strippan Gunilla af Halmstad, vill helst glömma det förflutna och gå vidare. (...) Det här är riktigt rolig läsning om ett kulturarv som få vill kännas vid." Kristianstadsbladet

Mer information om Bland strippor och fakirer; Relaterad information; Du behöver vara inloggad på Minabibliotek för att kunna reservera denna titel. Böckerna finns tillgängliga på Svenska. För tillfället har vi samlat 1 böcker från Bo Sjökvist i vår författardatabas.

Postat den 23 januari 2017 av Christer Nilsson. Hur har jag kunnat missa den här boken? Bo Sjökvists " Bland strippor och fakirer "" Den svenska marknadsvarietén" kom ut 2006, men jag uppmärksammade den inte förrän nyligen. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom fakirer Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR