En framtida hemmafrus bekännelser

En framtida hemmafrus bekännelser - Elin Eldestrand | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elin Eldestrand
DIMENSIONERA
7,62 MB
FILNAMN
En framtida hemmafrus bekännelser.pdf
ISBN
2705660882054

BESKRIVNING

Charlie växer upp i Luddinge med sin mamma som erbjuder tjänster till män vars pengar behövs, medan Charlie drömmer om en hushållerska och att få gifta sig med Elvis Presley. Sju år gammal ser Charlie en människa dö för första gången och händelsen skrämmer upp henne så pass att hon gömmer undan minnena i flera år. Men en dag hämtar polisen upp hennes mamma ?Det här är en bisarr skröna med liten gnutta allvar. En feelgood när den är som allra bäst. Om Elin EldestrandElin Eldestrand är född och uppvuxen i Ludvika som står som modell för den fiktiva staden Luddinge. En framtida hemmafrus bekännelser är den första delen i en planerad trilogi. Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 6 t. 14 min.Uppläsare: Gunilla Leining

Finns alltid BOKREA. Köp boken En framtida hemmafrus bekännelser av Elin Eldestrand (ISBN: 9789176970126) hos BookOutlet.se En framtida hemmafrus bekännelser.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 219 kr.

RELATERADE BÖKOR