Utkik 4-6 Historia

Utkik 4-6 Historia Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
8,72 MB
FILNAMN
Utkik 4-6 Historia.pdf
ISBN
3333575161804

BESKRIVNING

Utkik är en basserie i SO, NO och teknik för årskurserna 4-6. Innehållet utgår från Lgr 11 och det finns möjlighet att kombinera bok och digitala komponenter.Utkik historia består av elevbok, elevwebb och lärarwebb. Här finns basen i din undervisning: nytt modernt och flexibelt läromedel som ger dig stora möjligheter till en varierad och rolig undervisning.Utkik historia innehåller tre teman:Kring forntiden och medeltiden, till cirka 1500Norden och Östersjöriket Sverige, cirka 1500–1700Ökat utbyte och jordbrukets omvandling, cirka 1792–1850Eleverna får i varje kapitel tydliga mål och viktiga begrepp som bör poängteras under arbetets gång. Spännande diskussionsuppgifter och kluriga repetitionsfrågor får eleverna att tänka till och få en djupare förståelse. Större avsnitt avslutas med en sammanfattning. Ett rikt bildmaterial ger inlevelse och bra stöd för inlärningen.Utkik i korthet:• ett modernt och flexibelt läromedel som hjälper mig att göra undervisningen rolig och inspirerande• är ett basläromedel med digitala komponenter• innehåller ett omfattande lärarmaterial med underlag för pedagogiska planeringar 

Genomgångsfilmerna kan användas både som inledning till kapitlet och som repetition. Utkik 4-6 Historia omfattar större delen av det centrala innehållet baserat på Lgr 11 för årskurs 4-6. Elevwebben är elevens komplement till den tryckta boken Utkik 4-6 Historia.

Utkik 4-6 Historia Elevwebb är elevens komplement till den tryckta boken Utkik 4-6 Historia. I elevwebben hittar du sammanfattande genomgångsfilmer och repetitionsfrågor till bokens olika avsnitt.

RELATERADE BÖKOR