Simsalabims Stockholms ABC

Simsalabims Stockholms ABC - Rod Bengtsson, Magda Korotynska | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rod Bengtsson, Magda Korotynska
DIMENSIONERA
11,74 MB
FILNAMN
Simsalabims Stockholms ABC.pdf
ISBN
9920111427040

BESKRIVNING

Upptäck Stockholm tillsammans med Simsalabim, hela vägen från A till Ö. En ABC-bok där varje bokstav har ett unikt motiv och text på vers. Någonstans i varje bild gömmer sig Simsalabim, se vem som kan hitta honom först!Konstnären Magda Korotyska har vandrat runt i huvudstaden och valt 28 stockholmsmotiv, lika många som alfabetets bokstäver. Här möter du både välkända vyer och mindre kända platser, alla avbildade med stor detaljrikedom. Hennes lekfulle vägvisare Simsalabim finns med på varje bild, mer eller mindre synlig. Längst bak i boken finns en förteckning över platserna med de djur och föremål av många gånger oväntat slag som går att finna på respektive bokstav. Där finns också en karta där alla platser är markerade. Till bilderna finns rimmade verser som berättar var du befinner dig, men som i många fall även lägger till en egen liten historia"Magda Korotynskas och Rod Bengtssons Stockholms ABC är utan konkurrens den Stockholmsbok jag läst flest gånger. Vi har ett sargat exemplar, utgallrat från Medborgarplatsens bibliotek, som bjudit på många utflykter direkt från sängen till Gärdet, Hötorget, Millesgården och Hornsgatan."Claes Sjödin, DN

Spara 20,00 kr Medlemspris . 55,00 kr Frakt per order 69,00 kr .

Beräknad leveranstid: 3-7 arbetsdagar Säljs ... Simsalabims Stockholms ABC Rod Bengtsson, Magda Korotynska Upptäck Stockholm tillsammans med Simsalabim, hela vägen från A till Ö. En ABC-bok där varje bokstav har ett unikt motiv och text på vers.

RELATERADE BÖKOR