Min första bok om vilda djur

Min första bok om vilda djur - Fia Eliasson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fia Eliasson
DIMENSIONERA
5,27 MB
FILNAMN
Min första bok om vilda djur.pdf
ISBN
2877143147719

BESKRIVNING

"Precis som en pekbok ska vara. Enkla men relevanta rim, bra urval av djur och färgstarka, glada illustrationer. Överlag otroligt skön färgsättning som både stora och små kan njuta av." Vi Föräldrar   Färg och form och fiffiga rim! Lär känna tio vilda djur som alla har ett uppslag med bild och rim som passar ihop. En färg- och formexplosion som gör en glad! Rimmen är träffsäkra och finurliga. Roligt även för den vuxne. Barnet lär sig vad djuren har för egenskaper, hur de ser ut och var de lever.   Pälsen den är röd och sträv Om vintern fryser ej min räv   En pekbok för de yngsta.   Fia Eliasson bor i Lund. När hon inte testar bokidéer på sin son arbetar hon som arkitekt.

FORTBILDNING. Predikan; På barns villkor; Kyrkorummet; Jämför bibelöversättningar Utforska djur och natur.

Jag skickar endast ut ett separat betalningsmail om du köper två eller fler produkter. Min första bok om vilda djur. En pekbok för de yngsta.

RELATERADE BÖKOR