Orka!

Orka! - Christina Stielli | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Stielli
DIMENSIONERA
5,62 MB
FILNAMN
Orka!.pdf
ISBN
1666566395674

BESKRIVNING

Visste du att tonåren är en krisperiod, på riktigt?Syskon är störiga, skolan suger och alla kompisar har det bättre än du. Samtidigt händer en massa olika saker i huvudet på dig.Den här boken handlar om mycket som är speciellt bara för dig som är tonåring.Det är ingen bok för mamma eller pappa. Det är din bok.Det är en bok om självkänsla och självförtroende. Någonting som varenda en mår bättre av att ha och som många saknar och som man kan träna på för att få mer av.Kanske är det allra viktigast att veta att du inte är ensam med att känna att livet kan vara jobbigt ibland. I den här boken får du läsa om vad andra tonåringar säger och tycker om hur det är att vara tonåring. Du får förklaringar på mycket och en massa tips om hur du kan tänka för att må bättre och känna dig väldigt stolt över dig själv.I boken finns också en del att träna på. Varken vuxna eller tonåringar får en bra självkänsla helt automatiskt, det måste man träna på. Du blir inte jättebra på fotboll om du inte tränar och glosorna sitter inte jättebra om du inte övar. Samma sak med det här. Övningarna som finns i boken gör du helt själv, när du vill och när du har lust. De kan hjälpa dig att må ännu bättre och ta dig igenom din tonårstid den bästa tiden i ditt liv.Christina Stielli har skrivit två romaner och tre tonårsböcker varav Orka! är en av dessa. Christina är förutom författare också föreläsare och träffar varje månad ca 1000 barn och ungdomar då hon pratar om sociala medier, självkänsla och motivation i skolor.

Detta program finns tillgängligt under UR Access! Lär mer om UR Access och hur du tar del av programmet. Philip är mobbad.

Om serien. Detta program finns tillgängligt under UR Access! Lär mer om UR Access och hur du tar del av programmet.

RELATERADE BÖKOR