Viewpoints 1, elevbok

Viewpoints 1, elevbok - Linda Gustafsson, Uno Wivast | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Gustafsson, Uno Wivast
DIMENSIONERA
12,8 MB
FILNAMN
Viewpoints 1, elevbok.pdf
ISBN
2384176923900

BESKRIVNING

Viewpoints är en serie basläromedel för gymnasiets kurser i engelska. För varje kurs finns elevbok, elevwebb, lärarwebb och digitalt läromedel. Viewpoints 1, elevbok innehåller fem huvudteman: Crossing BoundariesIn the Name of LoveFairy Tales with a TwistDanger ZoneThe Older the Wiser?Detta är ett läromedel för kursen Engelska 5 på de högskoleförberedande programmen. Läromedlet består av engagerande och varierade texter av olika genrer, som valts ut speciellt för studievana elever. Omfattande gloslistor och omväxlande övningar kring varje text ger eleverna goda möjligheter att träna ordförråd och grammatik. Via diverse läs- och hörförståelseövningar utvecklas elevernas receptionsförmåga, medan tankeväckande diskussionsfrågor och ändamålsenliga skrivuppgifter utmanar dem att använda målspråket för att uttrycka sig tydligt och utförligt.Denna andra upplaga har förstärkts med bland annat ett nytt urval texter anpassat efter dagens samhälle och elever, och en ökad variation av textgenrer. Här finns fler språk- och färdighetsövningar, och ett spännande samspel mellan läromedlets inbyggda innehåll och aktuellt material bortom läromedlets ramar. Du hittar desstutom en fristående, samlad grammatikdel och kompletterande engelsk-engelska ordlistor på webben. Viewpoints 1, elevbok i korthet:• för kursen Engelska 5 på de högskoleförberedande programmen• aktuellt, kvalitetssäkrat och omväxlande innehåll• tydligt strukturerat och flexibelt läromedel som fungerar för alla elever• ger eleverna redskapen som krävs för att klara kursen

Viewpoints 3 är avsett för den tredje årskursen, Engelska steg 7. I läromedlet ingår elevbok, elevwebb, lärarwebb och lärar-cd.

Viewpoints 1, elevbok innehåller fem huvudteman:
Crossing Boundaries
In the Name of Love
Fairy Tales with a Twist
Danger Zone
The Older the Wiser? Detta är ett läromedel för kursen Engelska 5 på de högskoleförberedande ... Viewpoints är en serie basläromedel för gymnasiets kurser i engelska. För varje kurs finns elevbok, elevwebb, lärarwebb och digitalt läromedel.

RELATERADE BÖKOR