Schysst i sport och spel : en bok för barn om att spela och leka

Schysst i sport och spel : en bok för barn om att spela och leka - Daniel Grippo | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daniel Grippo
DIMENSIONERA
10,34 MB
FILNAMN
Schysst i sport och spel : en bok för barn om att spela och leka.pdf
ISBN
7501472095434

BESKRIVNING

Sport och lekar hjälper barn att växa som människor. Och de lär barn om livet - om sportslighet, lagarbete, vinst och förlust, rätt och fel, och personligt ansvar.Men det finns också andra aspekter, som den press konkurrens innebär, den tid föräldrar tvingas lägga på barnens aktiviteter, samt riskerna dator- och Internetspel medför.Dela med dig av den här boken till de barn du bryr dig om så att de spel de spelar är förnuftiga och sunda. Hjälp dem lära sig hur man spelar schysst och du ger dem en gåva för livet.

Har du redan ett konto? ... Spara dina favoritspel.

För en vildare och intensivare upplevelse kan du spela spännande spel som Age of War, Happy Wheels och Five Nights at Freddy's, den världsberömda skräckserien som har fått folk att sitta ... Dela med dig av den här boken till de barn du bryr dig om så att de spel de spelar är förnuftiga och sunda. Hjälp dem lära sig hur man spelar schysst och du ger dem en gåva för livet. För andra betydelser, se Lek (olika betydelser)..

RELATERADE BÖKOR