Räkna med tio vilda hästar

Räkna med tio vilda hästar - Grethe Rottböll, Lisen Adbåge | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Grethe Rottböll, Lisen Adbåge
DIMENSIONERA
3,53 MB
FILNAMN
Räkna med tio vilda hästar.pdf
ISBN
2489817443282

BESKRIVNING

"Tio vilda hästar kan räkna överallt.På havet när det stormar, regnar och är kallt."Följ med på ett lekfullt räkneäventyr med tio vilda hästar!Vi får träffa tio hästkompisar som leker och har kul. De räknar allt de ser och allt de gör. Hjälp hästarna med de kluriga uppdragen på sidorna - hitta, matcha och räkna. Med rimmade verser av Grethe Rottböll och bilder av Lisen Adbåge.En färgsprakande kartongbok med pedagogiska inslag till förskoleåldern. En bok som kan läsas både i grupp eller enskilt.

I rim som rinner fram med en lätt humor och en god fattningsförmåga för såväl liten som stor, ... Räkna upp till tio är i denna bok, liksom i de två föregående också i fokus, men inte blir det trist. Räkna med - Pino E Pils; Tio vilda hästar: en räknesaga - G Rottböll; Lilla Anna leker med siffror - I Sandberg; Räkna med hajar S Sheppard; En bok - H Tullet; Motsatser.

De räknar allt de ser och allt de gör. Hjälp hästarna med de kluriga uppdragen på sidorna - hitta, matcha och räkna.

RELATERADE BÖKOR