Fixa pengar, annars....!

Fixa pengar, annars....! - Lena Lilleste | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Lilleste
DIMENSIONERA
4,13 MB
FILNAMN
Fixa pengar, annars....!.pdf
ISBN
1643323059873

BESKRIVNING

Hela sommarlovet har Tommy längtat efter att skolan ska börja igen så att han ska få träffa Flisen och sin nya tjej Emelie. Men när skolan väl börjar blir det inte alls kul. Det har börjat några nya elever på skolan, som sätter skräck i de andra genom att hota dem med kniv och kräva dem på pengar.

Vi glömmer det hela om du ger mig jackan, säger Joel. Och så betalar ni 800 spänn till mig senast tisdag, för att Fisen kallade mig för idiot. Fixa pengar, annars-! av Lena Lilleste (E-media, E-bok, EPUB) 2011, Svenska, För barn och unga "- Sa jag inte att mina ögon inte tål din fula jacka? Fattar du trögt? Tommy vågar inte svara.

Om du verkligen vill tjäna pengar snabbt bör du försöka slutföra undersökningar och ... Om det finns flera av er som försöker fixa snabba pengar, sätt ihop en snabb sketch för lite gatuteater.

RELATERADE BÖKOR