Grottan

Grottan - Rob Hodgson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rob Hodgson
DIMENSIONERA
6,50 MB
FILNAMN
Grottan.pdf
ISBN
2452881156776

BESKRIVNING

Det finns en grotta.I den grottan bor en varelse.En varelse som aldrig lämnar grottan...På grund av vargen.Vargen försöker med allt för att få den lilla varelsen att lämna sin grotta, men utan att lyckas. Varelsen vill inte leka, inte klättra i träd, inte plocka blommor. Den vill inte komma ut trots att vargen börjar bli jättehungrig... trots att varelsen säkert börjar bli hungrig! Ingenting lyckas.Men vad händer när varelsen till sist bestämmer sig för att det faktiskt är dags att komma ut?Den här roliga bilderboken har en STOR överraskning i beredskap!#Med starka färger och enkla former med inslag av kollage skapar upphovsmannen en humoristisk sagovärld där den falska vargen får sitt välförtjänta straff."Anne-Marie Karlsson, BTJ

Adress: Brogatan, Postnummer: 514 33. Telefon: 0325-57 65 .. Restaurang China Grottan är verksam inom restaurangverksamhet och hade totalt 4 anställda 2018.

Grottorna är naturliga, bildade genom att vattnet löser upp kalkberget, men har utvidgats genom kalkstensbrytning. Pris: 99 kr. inbunden, 2017.

RELATERADE BÖKOR