Tre magiska gåvor

Tre magiska gåvor - Astrid Foss | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Astrid Foss
DIMENSIONERA
3,31 MB
FILNAMN
Tre magiska gåvor.pdf
ISBN
1574125776626

BESKRIVNING

På trillingarna Hanna, Ida och Magdas tolvårsdag ska de enligt legenden förses med varsin magisk förmåga. De är nämligen prinsessor i ett förtrollat rike. Men så försvinner deras föräldrar. De har kidnappats av den onda Skugghäxan som ta makten över det magiska ljussken som skyddar riket. Nu måste trillingarna stoppa henne! De smyger ut ur slottet på natten och beger sig in i skogen, på jakt efter sina föräldrar men också ett livsviktigt ljusklot. Uppdraget är både farligt och svårt. Klotet finns i boet hos en vacker, silverbefjädrad fågel, djupt inne i den frosthöljda skogen.Snösystrarna är en ny, härlig serie för alla som gillar spänning, prinsessor och magi! Vackra klänningar och tindrande diadem har en självklar plats men det har även systrarnas mod och klipskhet.

De har kidnappats av den onda Skugghäxan som ta makten över det magiska ljussken som skyddar riket. Tävla och vinn en Tre magiska gåvor-bok i serien Magiska snösystrar. Tävlingen anordnas av Gustavs bokhylla och för att kunna vinna ska du utföra uppgiften att följ och gilla på Instagram, tagga 2 vänner, välj favorit.

De tre visarna, Balthasar, Melchior och Caspar, hade dragit från stjärnans uppträdande att judarnas kung äntligen föddes. För Jesu besök hade de tagit med sig olika gåvor. Besök inlägget om du vill veta mer. Tretalsmystik bygger på att talet tre är heligt i många kulturer och återkommer ständigt i sagor, myter och legender.

RELATERADE BÖKOR