Morfar är i himmelen

Morfar är i himmelen - Cecilia Vestgöte | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Vestgöte
DIMENSIONERA
4,47 MB
FILNAMN
Morfar är i himmelen.pdf
ISBN
2717370990970

BESKRIVNING

När morfar dör på sjukhuset börjar Nicole ställa frågor till sin skyddsängel. Vad händer i himmelen? Vad gör morfar där? Har morfar också en skyddsängel? Nicole blundar och får följa med på en upptäcktsfärd fylld av kärlek och spännande möten. Hon får till och med veta vad katten Sudden gör och hon får se varför morfar egentligen fick sparken från sitt jobb när han levde. Det här är en bok om livets mirakler. Lika passande för barn som för vuxna.

I stället tar han med pojkspolingarna på äventyr. På en äng lär han dem sedan bygga och flyga en drake. Herrens bön är den mest centrala bönen inom kristendomen.

Den sambon som nu blivit pappa han också. Och till dig som känner som jag, eller som inte känner som jag, det är okej att vara lycklig.

RELATERADE BÖKOR