Fortnite battle royale : så blir du en vinnare

Fortnite battle royale : så blir du en vinnare - Kevin Pettman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kevin Pettman
DIMENSIONERA
7,55 MB
FILNAMN
Fortnite battle royale : så blir du en vinnare.pdf
ISBN
4819152237628

BESKRIVNING

Det här är den enda bok du behöver för att bygga, överleva och vinna i Fortnite! Fördjupa dig i spelets grunder och få experttips att använda i Battle Royale. Boken innehåller även en liten guide till Save the World.Få tips på hur du strider, lär dig vilka de bästa vapnen är och läs om hur du bygger de farligaste fällorna och smartaste konstruktionerna . Den här boken innehåller alla tips och trick du behöver för att bli en vinnare!

Finns i lager. Köp Fortnite battle royale : så blir du en vinnare av Kevin Pettman på Bokus.com.

Det är detta läget som har blivit en massiv succé - och som tillsammans med PUBG har gjort "battle royale"-genren så populär. - Kortfattat handlar det om att 100 spelare hoppar i "glidare" från en flygande buss, och landar på en liten ö. FORTNITE BATTLE ROYAL, SÅ BLIR DE EN VINNARE, TUKAN FÖRLAG (OANVÄND).-Vid frågor maila så svarar jag så fort kan.

RELATERADE BÖKOR