Undervisa matematik åk 4-6

Undervisa matematik åk 4-6 - Eva Björklund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Björklund
DIMENSIONERA
4,72 MB
FILNAMN
Undervisa matematik åk 4-6.pdf
ISBN
1998749259922

BESKRIVNING

Undervisa matematik åk 4-6 innehåller strategier och tips om matematikundervisning på mellanstadiet. I boken finns förslag på genomgångar och aktiviteter som väcker nyfikenhet för matematik. Boken utgår från kunskapskraven i Lgr 11 och ger en tydlig beskrivning av förmågorna i matematik samt konkreta tips om formativ bedömning.Författare Eva Björklund är lärare i matematik, föreläsare och läromedelsförfattare. Hon är även författare till läromedelsserien Koll på matematik 4–6.

Ett sammanhang i stadieteamet 4-6 där du och dina kollegor samplanerar och utvecklar arbetet tillsammans. Skolan ligger långt fram i det digitala arbetet som sker naturligt på många sätt. Matematik för lärare i åk 4-6, 30 hp.

6§) är behörig att undervisa i grundskolans årskurser 4-6 och genomfört kursen med godkänt resultat kan kursen ingå i en ansökan till Skolverket om utökad ämnesbehörighet i åk 4-6. motivation för matematik kan bibehållas i åk 4-6. För att få svar på denna fråga kommer verksamma lärare med lång erfarenhet att intervjuas.

RELATERADE BÖKOR