Koden är knäckt : retorik och kommunikation

Koden är knäckt : retorik och kommunikation - Per Lange, Johan Bergström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Lange, Johan Bergström
DIMENSIONERA
6,34 MB
FILNAMN
Koden är knäckt : retorik och kommunikation.pdf
ISBN
2321414692359

BESKRIVNING

Retorik för barn - Lär dig de hemliga tipsen!Att "tjatmetoden" är trist för alla inblandade är ingen nyhet. Men hur ska man göra istället? Här delar elvaåriga Benny med sig av sina hemliga tips som han kommit fram till efter en lång tids forskning i det egna hemmet. Hur ska man övertala föräldrarna att få ha fest hemma? Eller få sova över hos kompisar, eller få höjd veckopeng? Svaret är att man måste tala med föräldrarna på ett sätt som de förstår och kan relatera till. Koden är knäckt - Bennys samlade tips är en rolig och busig bok om retorik och kommunikation. Boken vill stärka barns självförtroende och uppmanar till att våga utmana sig själv. I fem rikt illustrerade kapitel guidar Benny läsaren till resultat.Per Lange är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom kommunikation. Han är författare till flera böcker, och grundare av No Limits tillsammans med Johan Bergström, som har arbetat som marknadschef i olika företag de senaste 15 åren. No Limits lär ut retorik, growth mindset och att gå från ord till handling så att barn upplever det som roligt och lustfyllt.Lär dig de perfekta retoriska knepen och bli vän med fjärilarna i magen"Jag sträckläste denna pärla medan jag drog på smilbanden och blev imponerad hur de lyckats baka ner retorikens förträffliga verktyg mellan dessa gula pärmar. Så bra! Har ni barn och vill att de ska bli bra på retorik - köp den här boken!" Elaine Eksvärd, retorikkonsult "Själv älskar jag den, dels för den underliggande humorn (som gör den till festlig läsning även för vuxna), dels för att den uppmanar barnet att förhandla i stället för att gnälla, försöka övertyga i stället för att kräva. Framför allt gillar jag att den visar barnet: Du är inte maktlös. Du kan ta kontroll." Jens Liljestrand, Expressen

Lange, Per, 1973- (författare) Yosh (illustratör) (illustratör) Alternativt namn: Yosh Tsoi, Josephine, 1981- Alternativt namn: Tsoi Tam, Josephine, 1981- Alternativt namn: Tam, Josephine Tsoi, 1981- Bergström, Johan, 1966- (författare) ISBN 9789132168314 Svaret är att man måste prata med sina föräldrar på ett sätt som de förstår och kan relatera till. En rolig bok om retorik och kommunikation som vill stärka barns självförtroende och uppmanar till att våga utmana sig själv. Att tjatmetoden är trist för alla inblandade är ingen nyhet.

Men hur ska man göra istället? Här delar elvaårige Benny med sig av sina hemliga tips som han kommit fram till efter en lång tids forskning i det egna hemmet. Hur ska man övertala föräldrarna att få ha fest hemma? Koden är knäckt : retorik och kommunikation av Per Lange, Johan Bergström.

RELATERADE BÖKOR