Värsta prutten, Lolly!

Värsta prutten, Lolly! - Åsa Karsin, Frida Arvidsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åsa Karsin, Frida Arvidsson
DIMENSIONERA
11,16 MB
FILNAMN
Värsta prutten, Lolly!.pdf
ISBN
7442916338781

BESKRIVNING

Lolly älskar att prutta med armhålan.Pappa Peter tycker hon är proffsig. Pappa Anders har slutat med sådant.En dag får hon följa med sin mamma på en fin fest.Där får hon absolut inte prutta.Kommer hon att kunna låta bli?Boken om Lolly, hennes mamma och hennes två pappor kommer nu i en efterlängtad nyutgåva, för att fira Olika förlags 10-årsjubileum!OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 och Stenbecksstipendiet för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. Boken är tryckt i vår geografiska närhet på miljöcertifierat papper och tryckeri.Sagt om boken:Att läsa om pruttar med en nästan-fyraåring är typ det roligaste som går. Vi förfasas tillsammans över alla pruttar överallt som Lolly fiser ur sig, får prata om saker som känns orättvisa och hur en kan hjälpa sin förälder när det är jobbigt eller pinsamt. Det är en underbar bok med mångfacetterad diskussionsgrund som vi gillar båda två. Från Olika förlag såklart365 böcker du borde läsaTyckte det var så roligt att smyglyssna på sonens prat med sambon för ett tag sedan. Han upplyste sambon att i vissa familjen finns det två pappor, som en självklar grej, och sambon funderade och sa att det nog stämde ja. Japp! Så är det, för så är det i Värsta prutten, Lolly! Självklart, inget konstigt och färdigdiskuterat där.Pia, läsareJag skulle tipsa om böckerna om UppfinnarJohanna och Lolly. Min dotter tycker att dom är roliga och kanske är det av dessa hon inspirerats till att bygga, fantisera och busa! Fler barn (och vuxna) borde få ta del av Olikas böcker för att få ett bredare perspektiv på hur en kan vara som människa.Anni, läsareAtt Lolly, som är en påhittig tjej med många egna åsikter, bor med sina två pappor är lika självklart som att solen går upp varje morgon. Borta är det felpedagogiska, problematiska perspektiv jag själv växte upp med. Extra plus för Frida Arvidssons detaljrika illustrationer i vilka jag hittar något nytt varje gång jag läser boken.Veckans recension på Bokus

Reservera Utförlig information. Utförlig titel: Värsta prutten, Lolly!, Åsa Karsin ... Värsta prutten, Lolly! Åsa Karsin, Frida Arvidsson Inbunden.

Lolly tycker att det är så perkele-roligt att göra pruttar med armen. Hon pruttar hela tiden, hemma, på förskolan - ja, överallt. Titel: Värsta prutten, Lolly! ISBN: 978-91-88613-08- Format: Inbunden Papper: FSC-märkt Författare: Åsa Karsin Illustratör: Frida Arvidsson Titel: Isporten Andra sidan ISBN: 978-91-88347-21-3 Värsta prutten, Lolly! | Karsin, Åsa, Arvidsson, Frida | ISBN: 9789185827015 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Compra Värsta prutten, Lolly!.

RELATERADE BÖKOR