Slicka inte på boken : den är full av baciller

Slicka inte på boken : den är full av baciller - Idan Ben-Barak | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Idan Ben-Barak
DIMENSIONERA
4,76 MB
FILNAMN
Slicka inte på boken : den är full av baciller.pdf
ISBN
7698604241753

BESKRIVNING

En svindlande resa i mikroorganismernas värld där man lär sig en massa kul och intressanta saker på vägen. (3-6 år.)Idan Ben-Barak är en australisk författare som gärna skriver om naturvetenskap.Julian Frost är illustratör och animatör från Australien, bland annat känd för den animerade kortfilmen Dumb ways to die.Linnea Rundgren är vetenskapsfotograf. Hon tycker om att arbeta i gränslandet mellan vetenskap och konst, och har tagit alla bilderna till boken (elektromikroskopbilder) på Karolinska Huddinge, det enda ställe i Sverige som har den sortens avancerade utrustning. Hösten 2018 vann hon första pris för en kortfilm vid vetenskapsfilmfestivalen Imagine Science Film Festival i New York, i kategorin Visual Science Award.

Publiceringsår: 2019. Klassifikation: Medicinsk genetik, mikrobiologi, immunologi och andra icke kliniska discipliner.

Filmer med författare från länet. Den regionala biblioteksverksamheten gör satsningen "Närodlade författare gör hembesök" under maj och juni. Boktipset: "Slicka inte på boken (den är full av baciller)" I denna faktabilderbok får läsaren dyka ner i mikroorganismernas värld.

RELATERADE BÖKOR