Pappa Panovs stora dag

Pappa Panovs stora dag - Mig Holder | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mig Holder
DIMENSIONERA
7,80 MB
FILNAMN
Pappa Panovs stora dag.pdf
ISBN
2787453040773

BESKRIVNING

Det är jul. Den gamle, ensamma skomakaren Pappa Panov väntar ivrigt på en speciell gäst. Men saker och ting blir inte som han har tänkt sig. Leo Tolstoj hämtade den här vackra barnberättelsen ur en gammal fransk saga av Ruben Saillens och lade till den i sina samlade verk. I originalberättelsen är huvudpersonen en gammal skomakare som heter Père Martin. På 1970-talet omarbetade Mig Holder berättelsen och levandegjorde den här skomakaren och gav honom namnet Pappa Panov. Sedandess har hennes berättelse och Tony Morris varma illustrationer fortsatt att inspirera och charmera nya generationer av läsare.Mig Holder är en författare och textilkonstnär som sysslat mycket med undervisning ochpedagogik, bland annat skrivarkurser och textilteknik för både barn och vuxna. Hon har tidigare på svenska givit ut bland annat Den fjärde vise mannen (också illustrerad av Tony Morris) och När djuren hjälpte Noa.Tony Morris är illustratör till en rad barnböcker, bland annat barnboksserien Bibelns skattkammare.

Lägg i varukorg. Beskrivning Mer information Product Description.

Men saker och ting blir inte som han har tänkt sig. Pappa Panovs stora dag "För mycket längesen, nästan längre sen än man kan minnas, fanns det en gammal skomakare i en liten rysk stad mycket långt borta, nästan längre bort än man kan tänka sig. Han hette Panov." Så börjar den här mycket underbara berättelsen. Pappa Panovs stora dag av Leo Tolstoj.

RELATERADE BÖKOR