Knas på kalas

Knas på kalas - Pernilla Gesén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pernilla Gesén
DIMENSIONERA
6,12 MB
FILNAMN
Knas på kalas.pdf
ISBN
9648335078279

BESKRIVNING

Kim fyller sju år och ska ha kalas. Kalas är det bästa Kim vet och hon skriver en lång lista på allt hon vill göra på kalaset. Vilka vill du bjuda? frågar Kims mamma. Kim vill ju bjuda alla vänner, hela klassen faktiskt. Alla utom Elias. Han är INTE välkommen. Men pappa gör ett inbjudningskort till Elias också. Och det visar sig faktiskt vara en bra idé till slut!Knas på kalas är en lättläst bok om hur tufft det kan kännas när det inte blir exakt så som man har tänkt och planerat, men att det kan bli rätt bra ändå. Med fingertoppskänsla och humor tar Pernilla Gesén och Jeanette Milde förstagluttarnas vardag på allvar."Det är fantastiskt välformulerat och på pricken beskrivet i text och bild ... en bok att känna igen sig i för både barn och vuxna och inbjuder till samtal som högläsningsbok, men fungerar även bra för nybörjarläsaren."Annakarin Lindberg, BTJ

Köp boken hos adlibris.se. Knas på kalas är en lättläst bok om hur tufft det kan kännas när det inte blir exakt så som man har tänkt och planerat, men att det kan bli rätt bra ändå. Med fingertoppskänsla och humor tar Pernilla Gesén och Jeanette Milde förstagluttarnas vardag på allvar. Köp 'Knas på kalas' nu.

Kim vill bjuda alla vänner, ja hela klassen. Knas på Kalas är den knäppaste partyguiden du aldrig kommer behöva. Lär dig allt om de sämsta skivorna, de äckligaste chipssmakerna, de pinsammaste skämten och de fulaste dekorationerna.

RELATERADE BÖKOR