Högskoleprovsboken : den lilla fenomenala boken om högskoleprovet

Högskoleprovsboken : den lilla fenomenala boken om högskoleprovet - Andreas Rahim | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andreas Rahim
DIMENSIONERA
8,60 MB
FILNAMN
Högskoleprovsboken : den lilla fenomenala boken om högskoleprovet.pdf
ISBN
6451618460244

BESKRIVNING

Den här boken, skriven av Andreas Rahim (en av Sveriges främsta experter på högskoleprovet, som även, tillsammans med Robert Renneson, startat sajten www.hpvideo.se med videogenomgångar av allt du måste kunna på högskoleprovet, och tidigare intervjuad av tidningen Metro, Aftonbladet morgon TV och Allastudier.se om hur man får toppoäng på högskoleprovet), ger dig som just nu förbereder dig till högskoleprovet exceptionell valuta för pengarna. I den här boken - som täcker alla delar av högskoleprovet - har jag, utan onödigt krångliga ord och begrepp, samlat mina bästa knep och effektivaste strategier och tekniker (som verkligen fungerar på provet!) från vår större bok om högskoleprovet ("Högskoleprovsboken: Den stora fenomenala boken till högskoleprovet"). Sidorna är fullspäckade med mängder av smarta och originella knep, metoder och lösningstekniker, som, tillsammans med ett helt nytt sätt att tänka, kommer att förändra hur du ser på högskoleprovet. Alla lösningstekniker i boken är skapade med tidspressen på högskoleprovet i åtanke.Vill du lära dig hur du räknar ut komplicerade bråk på några sekunder? Kunna lösa uppgifter på DTK utan att räkna? Och vill du känna dig bekväm med matematiken som kommer på XYZ och KVA? Vi går genom alla delar av högskoleprovet, vanliga fällor (och hur du undviker dem), en stor och omfattande genomgång av matematiken du behöver kunna, och mycket, mycket mer!Dessutom:Optimera ditt fokusHur du börjar plugga till högskoleprovet och hur du sedan håller dig motiveradHur du planerar och strukturerar upp plugget inför högskoleprovetEtt schema för hur du trappar upp sista veckan innan provet och lyckas genom att fokusera dina ansträngningar på rätt sakerHögskoleprovets innehåll och hur själva provdagen kommer att se utTips på smarta saker du kan ha med dig till provet som du kanske inte har tänkt påHögskoleprovet kan öppna dörrar till oanade möjligheter i livet. Rivstarta ditt högskoleprovsplugg och skaffa dig en fördel med den här boken! Bokens författare Andreas Rahim skrev 2,0 på högskoleprovet och har varit provledare på högskoleprovet i flera år. Han tog examen från Karolinska Institutet i Stockholm och arbetar nu som läkare. Detta är hans sjätte bok om högskoleprovet sedan 2011. Klicka på bokomslaget här bredvid för att läsa ett utdrag ur boken eller maila oss ([email protected]) så skickar vi gärna ett kostnadsfritt utdrag i PDF-format.

www.högskoleprovsboken.se. HÖG SKOLE PROVS BO KEN.

Du kan också kontakta oss ([email protected]) så mailar vi utdraget till dig. Andreas Rahim har gett ut böcker om hur man lyckas på ... Ada Goth och den fruktansvärda fullmånefesten Chris Riddell pdf.

RELATERADE BÖKOR