Anton och Super-A lägger sig och åker raket: Vardagsfärdigheter för barn med Autism och ADHD

Anton och Super-A lägger sig och åker raket: Vardagsfärdigheter för barn med Autism och ADHD - Jessica Jensen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jessica Jensen
DIMENSIONERA
6,95 MB
FILNAMN
Anton och Super-A lägger sig och åker raket: Vardagsfärdigheter för barn med Autism och ADHD.pdf
ISBN
2357326153812

BESKRIVNING

Följ med på ett tredje vardagsäventyr med Anton och Super-A och deras roliga små vänner! Denna gång är det Ronda Raket som visar vägen när syskonen gör sig redo för sängen och sedan flyger ut i rymden mot Tandborst-Planeten. Där hjälper de några trötta rymdvarelser som hålls vakna av Lilla Vira. Det är en kul bok om att borsta tänderna ... om klockor med sömnstjärnor ... om att berätta för mamma innan man går iväg ... och om att erbjuda sin hjälp. Det är hög igenkänningsfaktor när boken på ett lekfullt sätt tar itu med problem som kan ställa till det för ett barn vid läggdags. Anton och Super-A är en interaktiv bokserie speciellt anpassad för barn med autism och ADHD. Äventyren lär ut viktiga vardagsfärdigheter och bygger på sociala berättelser med extra bildstöd. Anton och Super-A finns även som övningsböcker och serien är utgiven på flera språk.

Du får personliga boktips baserade på vad du har läst och gillar, kan enkelt hålla koll på vad du vill läsa och dela med dig av dina tips. BTJ är en heltäckande leverantör för professionella medie- och informationsanvändare. Vi erbjuder biblioteksutrustade böcker, ljudböcker, film, musik och tv-spel.

Serien är utgiven på flera språk. Boktipset är platsen för dig som älskar att läsa, recensera och tycka till om böcker. Du får personliga boktips baserade på vad du har läst och gillar, kan enkelt hålla koll på vad du vill läsa och dela med dig av dina tips. BTJ är en heltäckande leverantör för professionella medie- och informationsanvändare.

RELATERADE BÖKOR