Mopedbok för utbildning till AM-körkort och förarbevis för moped klass II

Mopedbok för utbildning till AM-körkort och förarbevis för moped klass II En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,25 MB
FILNAMN
Mopedbok för utbildning till AM-körkort och förarbevis för moped klass II.pdf
ISBN
2925226428112

BESKRIVNING

Lärobok för utbildning till AM-körkort har sin grund i en mopedbok som skrevs av undertecknad i samarbete med polisen i Norrort 1999 då det blev aktuellt med mopedkort för mopedförare. Boken har sedan dess utvecklats och det stora lyftet kom den 1 oktober 2009 då man införde förarbevis för moped klass II och körkort för moped klass I, d.v.s. AM-körkort. Det gällde då att leva upp till de nya krav som en körkortutbiledning ställer på kurslitteraturen. Det har vi lyckats med på Hälludds förlag med de kunskaper vi i grunden har om lagstiftning och trafikkunskap. Boken uppdateras med nyheter varje år, den lever under ständig utveckling och är i dag en av de ledande AM-böckerna för körkortsutbildning på marknaden.Boken är författad av utbildade trafikskolelärare med egen trafikskola och med bakgrund som före detta polislärare på polishögskolan.Stig Hälludd

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Mopedbok för utbildning till AM-körkort och förarbevis för moped klass II.

Hälludds förlag Östra Bangatan 8 19560 Arlandastad www.halluddsforlag.se Tel:08 594 72787 Telefon nummret delas med Din Trafikskola RV i Märsta [email protected] MOPEDBOK för utbildning till AM-körkort och förarbevis för moped klassII. Mopedboken är en sammanställning av de grundregler som gäller för förare av EU-moped, moped klass II och andra långsamt gående fordon.

RELATERADE BÖKOR