Tudda Galumpan

Tudda Galumpan - Kerstin Backman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kerstin Backman
DIMENSIONERA
8,34 MB
FILNAMN
Tudda Galumpan.pdf
ISBN
3434118834221

BESKRIVNING

Tudda Galumpan är den första av Kerstin Backmans två böcker om Ylva och hennes lilla magiska häst.Ylva har nyss blivit förlamad efter en bilolycka och har ännu inte anpassat sig till sitt nya liv. Men när hon sitter ensam på sitt rum och ritar en pappershäst händer något oväntat: Ylva hamnar i Landet Långt Borta, ett land där allt är annorlunda och allt kan ske ...Första utgåvan av Tudda Galumpan blev en uppskattad högläsnings- och lånebok i förskolor, låg- och mellanstadieklasser. PRESSRÖSTER om första utgåvan:Jag hoppas verkligen att hon fortsätter att skriva, för barnens skull.- Jan-Olof Nyberg, Borlänge tidningDen är rolig, spännande och lättläst, författad på ett mjukt och vänligt språk och Lena Häggströms illustrationer gör den ännu mer läs- och köpvärd.- Lolo Asplund, Folkbladet ÖstgötenOmslag: Helena Hedström och Charlotta Hedström efter original av Lena Häggström

Hitta öppettider, adress, telefonnummer för Tudda Galumpan Bok & Papper på Mölnbovägen 4 i Järna - Öppettider.nu En dörr med skylten "Tudda Galumpan Bok och Papper". Något sa mig att jag borde gå in och titta, så med mössan djupt neddragen över mitt bångstyriga hår kände jag på dörrhandtaget och dörren gled upp.

Jag klarade det! Jag stod framför ett antal människor jag inte alls kände, ... Pris: 162 kr. häftad, 2010.

RELATERADE BÖKOR