Månfolkets land

Månfolkets land - Caroline Hurtig | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Caroline Hurtig
DIMENSIONERA
9,79 MB
FILNAMN
Månfolkets land.pdf
ISBN
1856645984936

BESKRIVNING

Ondska berörs inte av ondska, den vältrar sig i den, njuter av mörkret och förlustar sig i skräck.Vilda och Vilja vet vilka uppoffringar som gjordes för att de skulle få leva. Med en mor som är ödesgudinna kan de inte ta många steg utan blickar som följer dem. Alla iakttar, väntar och bävar inför att få veta varför just de var speciella och vilka krafter de bär på. Men trots alla vakande ögon smyger sig andra väsen närmare, de dras till tvillingarna och vill vara i deras närhet.Vilda och Vilja kastas in mitt i en storm av begär, vänskap, hat, avundsjuka och kärlek. De tvingas växa upp och kämpa för att finna sig själva. Finna sina egna styrkor när de ställs inför oanade utmaningar.Hur stora är deras krafter? Och varför var deras liv så viktiga att ödet riskerade andras för att de skulle födas?Månfolkets land är andra boken i serien Själarnas Öden.

Eller en far som är överbeskyddande. Men trots alla ögon de har på sig smyger sig andra krafter närmre, de dras till tvillingarna och vill vara i deras närhet.Lockelsen är stor och Vilda och Vilja hamnar mitt i en storm av begär, vänskap, hat, avundsjuka och kärlek.

Läs vår policy för ... Kommentarer: Månfolkets land är andra boken i serien Själarnas öden och jag tyckte att det var en riktigt bra uppföljare till första boken Ödesgudinnans val! Jag fastnade verkligen för karaktärerna tvillingarna Vilda och Vilja, båda två var så modiga och starka. Jag älskar att kvinnorna i den här serien är så starka och smarta, och de har en hel del makt. Köp Månfolkets land , E-bok (Isbn: 9789188487551) hos Ord & Bok. "Månfolkets land" av Caroline Hurtig.

RELATERADE BÖKOR