Repstegen Bråk

Repstegen Bråk - Rickard Ahlberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rickard Ahlberg
DIMENSIONERA
11,49 MB
FILNAMN
Repstegen Bråk.pdf
ISBN
5604677951889

BESKRIVNING

Repstegen - repetition steg för steg, är ett diagnos- och träningsmaterial som omfattar den grundläggande matematiken för skolår 4-6. Materialet lämpar sig väl för elever på högre stadier som behöver reparera brister i grunderna men är även lämpligt att använda som repetition inför de nationella proven. I serien ingår både diagnos- och träningshäfte som omfattar taluppfattning, de fyra räknesätten, bråk, procent, enheter och tid.Repstegen Bråk inleds med bråk som del av en hel och del av ett antal där förståelsen för bråkbegreppet är väsentligt. När alla steg är genomgångna ska eleverna även kunna ordna bråk efter storlek, skriva bråk med olika nämnare samt addera, subtrahera, multiplicera och dividera enkla bråk. Det finns både för- och efterdiagnoser till uppgifterna i Repstegen Bråk & Procent Diagnos som kopieringsunderlag med tydliga anvisningar till vilket häfte eleven behöver arbeta med.Repstegen passar dig som:• söker ett diagnos- och träningsmaterial som omfattar den grundläggande matematiken för årskurs 4-6• har elever på högre stadier som behöver reparera brister i de matematiska grunderna• söker material som repetition inför de nationella provenFörfattare till Repstegen Bråk är Rickard Ahlberg, verksam vid Hagabergskolan i Västerås.

Varje krona du handlar för ger dig en poäng - och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och fler förmåner får du. Skeppshult Repstege - Repstegen är avsedd att användas vid brand och andra nödsituationer när en snabb utrymning av personer krävs och samtliga andra alternativa utgångar är blockerade. Beställ på www.stegcentralen.se ! Brf.

Bergvärme Repstegen - repetition steg för steg, ... bråk, procent, enheter och tid.

RELATERADE BÖKOR