Munken & Kulan

Munken & Kulan - Åke Samuelsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åke Samuelsson
DIMENSIONERA
8,16 MB
FILNAMN
Munken & Kulan.pdf
ISBN
7839282445186

BESKRIVNING

Munken och Kulan är tio år och bästa kompisar. Munken är krullhårig och lite knubbig och springer bara i nödfall. Kulan är smal som en telefonstolpe och har en lugg som står ut som en skärm.Kulan har gått i kyrkan i hela sitt liv och har hört bibelberättelser sen han var liten. Vid det här laget har han tröttnat.Munken däremot, som inte ens visste att Gud fanns förrän han träffade Kulan, tycker att allt som står i Bibeln är nytt och spännande.Med bibelberättelser i bakhuvudet bygger de lådbil och har rullstolsrace ihop med Gud. När Munken sticker ena handen i byxfickan och kliar sig lite bakom örat -- då vet man att något kommer att hända ...Åke Samuelssons karaktärer Munken & Kulan har genom åren glatt tusentals barn och vuxna vid liveframträdanden, på kassettband och på CD. Här möter du dem för första gången i bokform.Boken om Munken & Kulan innehåller fem berättelser, varav en helt ny för den trogna Munken & Kulan-publiken:Guldtian Ronja Guds egen lådbil Kulan åker rullstol Med gylfen öppen Berättelserna är illustrerade av Simon Samuelsson.

Böckerna och berättelserna är vår största succé, och de fortsätter att sälja år efter år. Totalt har vi sålt mer än 120 000 CD skivor och numer är det många som väljer att köpa våra MP3-skivor eller det nya USB-minnet som rymmer ALLT inspelat material. MUNKEN OCH KULAN Munken & Kulan är två 10-åriga fromma busfrön som går i samma klass.

Läs också den första boken som kort och gott heter Munken & Kulan. Munken & Kulan - Änglabyrån - MP3-CD. 159,00 kr.

RELATERADE BÖKOR